GFI BIKE

Magazin dedicat articolelor sportive

GFI BIKE

Magazin dedicat articolelor sportive

GFI BIKE

Magazin dedicat bicicletelor

GFI BIKE

Magazin dedicat bicicletelor

Societatea comerciala GLOBAL FUSION INVEST S.R.L. a luat fiinta in anul 2012, activand pe piata de articole sportive.

Activitatea societati a inceput cu importul de biciclete si articole sportive. Administratorul societatii avand experienta de peste 20 de ani.

Compania si-a consolidat incet si sigur pozitia in topul importatorilor de biciclete si articolelor sportive din Romania, devenind unul dintre cei mai importanti furnizori si distribuitori.

Pe plan national compania este reprezentata printr-o retea de distributie clasica formata din peste 200 de dealeri. Totodata, produsele companiei sunt prezente in cele mai reprezentative magazine din România, remarcându-se printr-un excelent raport calitate/pret.

Gama diversificata, designul atragator, echiparea de calitate si pretul imbatabil au fost elementele care au facut din GFI BIKE unul din leaderii pietei de biciclete pentru copii. Tot o data, gama diversificata si accesibila a modelelor de biciclete pentru adulti pozitioneaza produsele companiei in topul preferintelor celor care isi doresc o prima bicicleta.

Compania a inceput sa se remarce si pe plan international, tot mai multi parteneri din Comunitatea Europeana apreciind produsele companiei, atât cele produse sub brandurile proprii cât si cele produse in sistem OEM.

Website-ul www.gfibike.ro este proprietatea GLOBAL FUSION INVEST S.R.L., organizata si functionând în conformitate cu legile din România, având sediul social în Str. Simetriei nr. 112, Sector 2, Bucuresti, România, înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/7950/09-07-2012, Cod Unic de Inregistrare RO30410703, adresa de e-mail contact@gfibike.ro sau completand formularul de pe pagina CONTACT