Selectează o Pagină

PREZENTAREA COMPANIEI :

 

Societatea S.C. GLOBAL FUSION INVEST S.R.L. a luat fiinta in anul 2012, activând pe piata de biciclete, si articole sportive.

Activitatea societati a inceput cu importul de biciclete si articole sportive. Administratorul societati avand experienta de peste 20 de ani.

Compania si-a consolidat incet si sigur pozitia in topul importatorilor de biciclete si articolelor sportive din Romania, devenind unul dintre cei mai importanti furnizori si distribuitori.

Pe plan national compania este reprezentata printr-o retea de distributie clasica formata din peste 200 de dealeri. Totodata, produsele companiei sunt prezente in cele mai reprezentative magazine din România, remarcându-se printr-un excelent raport calitate / pret.

Gama diversificata, designul atragator, echiparea de calitate si pretul imbatabil au fost elementele care au facut din GFI BIKE leaderul pietei de biciclete pentru copii. Totodata, gama diversificata si accesibila a modelelor de biciclete pentru adulti pozitioneaza produsele companiei in topul preferintelor celor care isi doresc o prima bicicleta.

Compania incepe sa se remarce si pe plan international, tot mai multi parteneri din Comunitatea Europeana apreciind produsele companiei, atât cele produse sub brandurile proprii cât si cele produse in sistem OEM.

Website-ul www.GfiBike.ro este proprietatea si operat de catre S.C. GLOBAL FUSION INVEST S.R.L., societate cu raspundere limitata organizata ii functionând în conformitate cu legile din România, având sediul social în. Bucuresti, Str, Simetriei nr. 112, Sec 2 , România, înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/7950/09-07-2012, cod unic de înregistrare RO30410703, adresa de e-mail contact@gfibike.ro